Fördömandet av den högerextrema organisationen räcker inte utan oppositionen måste agera kraftfullt

 Fördömandet av den högerextrema organisationen räcker inte utan oppositionen måste agera kraftfullt mot SSD-regeringen.


SSD-regeringen är benämning på den dolda samlingsregering sam bildades mellan Tidöpartierna och S , Magdalena Andersson, i syfte att ansluta Sverige till militäralliansen NATO samtidigt som näringen till den svenska politiska oppositionen stryps .

Under Carl Bildts regering fick nazisterna näring genom Lasermannen, särskilt KD och M , Under Stoltenbergs norska regering fick nazisterna sin näring genom Breivik och under den svenska SSD-regeringen härjar nazisterna fritt och de bistod det finska och svenska NATO -medlemskapet och började med att få sin stora makt kanske från regeringskansliet , dessutom angrips riksdagspartierna i sina möteslokaler.

Nazisterna i Sverige är kända genom att de använder en röd billackeringsfärg som vapen. Under den så kallade brädgårdskonflikten då de attackerade tidigare vänstertidningen Ny Dag , och band fast Hugo Sillèn som med kedjor kopplades till el och de nöjde sig inte med tortyr och att sprida skräck utan sprejade hela kroppen med röd lackerings färg. Även i Norge sattes en svensk chefredektör för en vänstertidning i häkte.

Frågan är om allmänheten kan skiljamellan gängkriminalitet och högerextrem kriminalitet ?

Kan det ge anledning till SD att tvätta sitt rykte genom att flera Sverigedemokrater ansluter sig till Folklistan och på det sättet försvinner så småningom SD och assimeleras med Folklistan samtidigt som de får en kvinna som partiledare i stället för Åkesson. På detta sätt får Folklistan mandat i EU vilket i sin tur gör att de kan få mandat i riksdagen som slutligen kommer att resultera i att SD förvinner med sitt dåliga och svårtvättade rykte .

Hur kommer det sig då att polisen lyckades med att skydda den som brände den heliga skrift men misslyckades med att skydda riksdagspartiernas lokala möte i Gubbängen?

Nazisterna blir mest aktiva under svaga regeringar , svag opposition, krig och oroligheter !

Om man fäller den korrupta SSD-regeringen , stryper näringkanalen till de högerextrema och nazisterna så kommer dessa på sikt att frystorkas :

Verkligheten av kriget och krigs och miljöbrott kan avslöjas av de nordiska soldater som nu tjänstgör under NATO-flagg. Deras ansvar ligger i att vara modiga nog att avslöja de generaler och soldater som de som är misstänkta för mord på journalister, krigsbrott i Gulf-kriget, Afghanska-kriget , Irak-lriget och nu folkmordet i Gaza . Att avslöja nazisterna sker samtidigt av andra medborgare .

Vapenindustrin är en ohållbar industri och därför måste den avvecklas på samma sätt som tobaksindustrin !

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

Previous Post Next Post

EU-valet 2024, antingen en omfattande demokratisk reform eller Swexit !

Contact Form